24 uur per dag bereikbaar via tel 06 28 06 95 84

  • Zwangerschap

Kom langs bij Kinderrijk Meerhoven in Eindhoven voor een pretecho

En voor die eerste bijzondere ontmoeting met je kindje

Ben je in verwachting? Allereerst natuurlijk gefeliciteerd! Er breekt een bijzondere tijd aan en natuurlijk wil je zo snel mogelijk kennismaken met je ongeboren kindje. In onze praktijk in Eindhoven kun je naast geslachtsbepalingsecho’s, terecht voor prachtige pretecho’s in 2D of 3D/4D. Zo kun je tijdens je zwangerschap je kindje al uitgebreid bewonderen en stilstaan bij al het moois dat komen gaat.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Leg je zwangerschap vast met een pretecho

Een pretecho is een echo zonder medische indicatie en op eigen kosten. Het is veelal een magisch moment; je hoort het hartje kloppen, ziet je kindje bewegen en met een beetje geluk zelfs gapen. Bij Kinderrijk Meerhoven in Eindhoven heb je de keuze uit 3 soorten pretecho's: een geslachtsbepalingsecho, een echo in 2D of een pretecho in 3D/4D. Alle echo’s worden voorzien van deskundig commentaar en uiteraard krijg je van ons de beelden ook digitaal.

2D-pretecho

Bij een 2D-echo zie je de baby in zwart-wit beelden. Deze kun je al laten maken vanaf 13 weken en zelfs tot ver in je zwangerschap. Later dan 34 weken is echter niet aan te raden, want dan ligt de baby meestal al wat dieper in het bekken.

2D echo uitgebreid 

Kosten: € 65, inclusief digitale beelden
Duur: 30 minuten
Gehele zwangerschap mogelijk

2D echo kort
Kosten: € 45, inclusief digitale beelden
Duur: 15 minuten
Gehele zwangerschap mogelijk, bijvoorbeeld ter geruststelling

3D/4D-pretecho

Een 3D-echo is een echo die uit meerdere 2D-beelden is opgebouwd. Op het uiteindelijke stilstaande beeld kun je bijvoorbeeld de vorm van het gezicht van je baby te zien. Bij een 4D-echo kunnen we dan weer bewegende beelden van je baby maken. De beste periode voor een 3D/4D-pretecho ligt rond de 28 weken. Helaas kunnen de hoeveelheid vruchtwater, de dikte van de buikwand en de ligging van de baby ervoor zorgen dat de beelden niet optimaal zijn. Maar mocht het niet lukken om goede beelden te krijgen, dan mag je op een later tijdstip terugkomen in onze praktijk in Eindhoven voor een gratis extra echo.

Kosten: € 90, inclusief digitale beelden
Duur: 30 minuten
Vanaf 15 weken (mooiste beelden tussen 22 en 34 weken)

Pretecho geslachtsbepaling in onze praktijk in Eindhoven

Ben je ook zo nieuwsgierig naar het geslacht van je kindje? En kun je niet wachten tot de 20-wekenecho om te weten te komen of het een jongen of een meisje wordt? Kom dan eens langs in onze praktijk in Eindhoven voor een geslachtsbepalingecho. Dat kan al vanaf 15 weken. Mocht tijdens deze eerste pretecho het geslacht van je kindje niet goed in beeld komen, dan mag je gratis terugkomen voor een nieuwe poging.

Kosten: € 35
Duur: 15 minuten
Vanaf 15 weken

Algemene voorwaarden

Op alle reserveringen en verrichtingen zijn onderstaande voorwaarden van toepassing. Alle cliënten worden geacht kennis te hebben genomen en akkoord te zijn gegaan met onderstaande bepalingen.

Reserveringen 

Een afspraak kan telefonisch of per email worden gemaakt. Deze wordt per email bevestigd. De afspraak is definitief na de bevestiging per email.   

Algemeen 

De pretecho geeft de gelegenheid de baby tijdens de zwangerschap te bekijken. Er wordt niet gekeken naar eventuele afwijkingen en de echo mag derhalve niet worden gezien als een medische beoordeling. Mocht de echografist desondanks toch een afwijking vermoeden, dan houdt deze zich het recht voor om, in overleg met de ouder(s), dit te melden aan de zwangerschapsbegeleider. Behoudens bovenstaande uitzondering verplicht de echografist zich tot geheimhouding van alle informatie verkregen tijdens de echo.

Het goed kunnen uitvoeren van een pretecho is onder meer afhankelijk van de positie van een kind en de beeldkwaliteit van de echo. Hier heeft een echografist niet altijd invloed op.
Indien het geslacht van een kindje niet bepaald kan worden of de gewenste 3D/4D beelden niet verkregen kunnen worden tijdens de eerste afspraak, dan bestaat de mogelijkheid om éénmaal kosteloos terug te komen.
De echografist kan niet aansprakelijk worden gesteld voor achteraf gebleken afwijkingen bij het kind of foutieve beoordeling van het geslacht. 

Ondanks jaren wetenschappelijk onderzoek zijn geen schadelijke effecten geconstateerd bij gebruik van echografische apparatuur. De echografist neemt geen verantwoordelijkheid voor effecten op de lange termijn.

Het consult is een vrije keus van elke cliënt en bij het maken van de afspraak gaat de cliënt automatisch akkoord met de gestelde voorwaarden.

Annulering van de afspraak
Annulering van de afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren plaats te vinden. Bij tijdige annulering zijn geen kosten verschuldigd. Bij niet tijdige annulering, dan wel het niet verschijnen op de afspraak, dient het volledige bedrag betaald te worden. Bij technische gebreken wordt zo spoedig mogelijk een nieuwe afspraak gemaakt.

Betaling

Betaling vindt plaats contant of per pin.

Aansprakelijkheid 

Verloskundige praktijk Kinderrijk Meerhoven en de echografist aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade of letsel berokkend aan cliënten, door welke oorzaak dan ook, tijdens het maken van de echo. Tevens wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor de door deelnemers gemaakte kosten of vergoeding anderszins.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

 

Daarom kies je voor Kinderrijk Meerhoven in Eindhoven

In onze comfortabel ingerichte praktijk in Eindhoven voel je je snel thuis en op je gemak. Onze ervaren en gediplomeerde echoscopiste Yvonne Leenaerts neemt uitgebreid de tijd voor je, beantwoordt al je vragen over de pretecho en je kindje en maakt gebruik van de meest moderne en geavanceerde echoapparatuur. Komt het beter uit om ’s avonds of in het weekend een afspraak te maken, dan is dat geen enkel probleem. Hiervoor brengen we geen extra kosten in rekening.

 

Bereikbaarheidsinfo

24 uur per dag bereikbaar via
tel 06-28069584

Verloskundige praktijk Kinderrijk Meerhoven
SGE Meerhoven (1e verdieping, lift aanwezig)
Meerwater 27
5658 LP Eindhoven

Midwifery practice Eindhoven
SGE International
Strijp-S Videolab 4.042 - Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spreekuren

Onze spreekuren zijn op maandag tot en met vrijdag. Ook in de avond. Echo’s in eigen praktijk

Banner-BIG-300x250pxKeur KNOV-verloskundigenpraktijk

H4i Network O logo ClosingTheGap rgb