24 uur per dag bereikbaar via tel 06 28 06 95 84

  Een positieve test

  Kinderrijk meerhoven zwangerschap rechtsJe bent zwanger … wat een heerlijk nieuws en natuurlijk van harte gefeliciteerd! Er gaat heel wat veranderen de komende tijd en stap voor stap bereid je je voor op de bevalling en de bijzondere tijd daarna. Vanuit onze verloskundige praktijk in Meerhoven – in de buurt van Veldhoven –, begeleiden we je graag bij je zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Je kunt je direct bij ons aanmelden en hebt daarvoor geen verwijzing van je huisarts nodig.

  Wil je graag zwanger worden?

  Kinderrijk meerhoven kinderwens vk

  Er zijn tal van dingen die je kunt doen en laten om gezond zwanger te worden. Sterker nog: de gezondheid en levensstijl van jou en je partner zijn van grote invloed op je zwangerschap en de gezondheid van je kindje. Een verloskundige kan jou en je partner hierin van praktische tips en een persoonlijk advies voorzien. Je bent dan ook van harte welkom op ons kinderwensconsult in onze praktijk in Meerhoven – nabij Veldhoven –.

  Het kraambed na je ziekenhuisbevalling

  Kinderrijk meerhoven bevalling rechts

  Ga je in het ziekenhuis bevallen? In veel gevallen wordt dit begeleid door je eigen verloskundige. Maar ook als je onder controle staat van een gynaecoloog, zul je na je ontslag uit het ziekenhuis begeleid worden door een verloskundige. Natuurlijk nemen we ook deze zorg graag op ons. Uiteraard is het voor zowel jou als ons prettig om tijdens je zwangerschap al even kennis te maken. Je bent daartoe van harte welkom in onze praktijk in Meerhoven (nabij Veldhoven).

  Bereikbaarheidsinfo

  24 uur per dag bereikbaar via
  tel 06-28069584

  Verloskundige praktijk Kinderrijk Meerhoven
  SGE Meerhoven (1e verdieping, lift aanwezig)
  Meerwater 27
  5658 LP Eindhoven

  Midwifery practice Eindhoven
  SGE International
  Strijp-S Videolab 4.042 - Torenallee 20
  5617 BC Eindhoven

  E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Spreekuren

  Onze spreekuren zijn op maandag tot en met vrijdag. Ook in de avond. Echo’s in eigen praktijk

  Banner-BIG-300x250pxKeur KNOV-verloskundigenpraktijk

  H4i Network O logo ClosingTheGap rgb