24 uur per dag bereikbaar via tel 06 28 06 95 84

  Kinderrijk Meerhoven | Verloskundige praktijk Eindhoven

  Op zoek naar een verloskundige in Eindhoven?

  Ben je zwanger? Heb je een kinderwens? Of ben je op zoek naar een verloskundige voor de begeleiding van je kraambed na een ziekenhuisbevalling? In al deze gevallen ben je van harte welkom in onze verloskundige praktijk in Eindhoven.

  Verwachtingsvolle groet,
  Geertje & Janneke
  Kinderrijk Meerhoven

  Onze verloskundige praktijk

  In onze modern ingerichte verloskundige praktijk in Eindhoven werken we volgens de laatste inzichten en met de meest moderne apparatuur. Ook bijna alle echo’s maken we zelf.

  DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN

  Ben je zwanger?

  Kinderrijk meerhoven zwangerschap rechts

  Dan natuurlijk allereerst van harte gefeliciteerd! Er breekt een spannende, maar bovenal bijzondere tijd aan. Vanuit onze verloskundige praktijk in Eindhoven begeleiden we je daar graag bij. Zowel tijdens je zwangerschap, als bij de bevalling en gedurende de kraamtijd. Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je aanmelden bij onze praktijk in Eindhoven. Je hebt daarvoor geen verwijzing van je huisarts nodig, maar kunt direct een afspraak met ons maken.

  Heb je een kinderwens?

  Kinderrijk meerhoven kinderwens vk

  Dan wil je natuurlijk zo gezond mogelijk aan een zwangerschap beginnen. Uit onderzoek blijkt dat de gezondheid en levensstijl van beide ouders van grote invloed zijn op de zwangerschap en op de gezondheid van je baby. Een verloskundige kan jou en je partner hierin begeleiden. Zo geven we je tijdens ons kinderwensspreekuur algemene informatie, praktische tips en een persoonlijk advies over gezond zwanger worden, zwanger zijn en ook ouderschap. Kom dus gerust eens langs in onze praktijk in Eindhoven.

  Een verloskundige na je ziekenhuisbevalling

  Kinderrijk meerhoven bevalling rechts

  Ook als je tijdens je zwangerschap onder controle staat van een gynaecoloog, of om een andere reden in het ziekenhuis bevalt, wordt je kraambed door een verloskundige begeleid. Na je ontslag zijn wij dan ook je eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de gezondheid van jou en je kindje. Uiteraard is het wel prettig om van te voren even kennis te maken. Dus maak een afspraak en kom gerust eens langs in onze praktijk in Eindhoven.

  Bereikbaarheidsinfo

  24 uur per dag bereikbaar via
  tel 06-28069584

  Verloskundige praktijk Kinderrijk Meerhoven
  SGE Meerhoven (1e verdieping, lift aanwezig)
  Meerwater 27
  5658 LP Eindhoven

  Midwifery practice Eindhoven
  SGE International
  Strijp-S Videolab 4.042 - Torenallee 20
  5617 BC Eindhoven

  E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Spreekuren

  Onze spreekuren zijn op maandag tot en met vrijdag. Ook in de avond. Echo’s in eigen praktijk

  Banner-BIG-300x250pxKeur KNOV-verloskundigenpraktijk

  H4i Network O logo ClosingTheGap rgb